A tuti férfias megjelenés titka

Barber

Sok férfit foglalkoztat, hogy hogyan válhatnának még férfiasabbá, még vonzóbbá a nők számára.
Bizony ennek nagyon sok módja van, amiből most párat fel is vázolok.

Vannak olyan férfiak, akik az izmosabb, sportosabb testet gondolják férfiasabbnak. Nos ha ezt az utat választod, akkor tudd, ez hosszú munka lesz. Eljárhatsz futni, lejárhatsz a konditerembe, vagy valamilyen edzésre. Nos ez mind olyan dolog, ami hosszú hónapok alatt hozza meg az eredményét. És közben csöndben elárulom, hogy a legtöbb nő nem a teste vagy az izmai alapján tart férfiasabbnak egy férfit. Ez maximum egy kis bónusz számukra. Igaz örömteli bónusz lehet.

Az öltözködés lehet egy másik út. Egy igényes, jól öltözött, stílusos férfi viszont már biztosan férfiasabb külsőt kölcsönözhet, és raádásul ezt 1-2 bevásárlással már meg is lehet oldani az átalakulást. Itt is azért észnél kell lenni, nem lehet minden ruát összevásárolni, hanem harmóniába kell kerülnie az egyes daraboknak egymással!

És ami még szembetűnőbb: az a férfias, divatos hajviselet, és arcszőrzet. Egyre elterjedtebb és férfiasabb a borosta, vagy az ápolt szakáll, egy hozzá illő igényesen nyírt frizurával. Ha ilyen jellegű átvlátozáson gondokozol, akkor egy barber az, akinek a segítségére szükséged lesz, mert Ők tudnak igazán divatos, férfias frizurát készíteni. Persze barber választás előtt nézd meg a referencia munkát a weboldalán, hogy biztosra mehess.

Megosztás