Ez alapján válassz barbert!

Barber

Ha új, trendi frizurára vágysz, vagy épp a borostádat szeretnéd profin megformáztatni, akkor érdemes felkeresned egy barber shopot, ahol profi szakemberek tudják az álmaidat megvalósítani.

Na igen, de felmerül a kérdés, hogy mi alapján válassz barbert!?
Kezdjük az ajánlás módszerével. Ha van olyan ismerősöd, akinek tetszik a frizurája, akkor érdemes tőle megkérdezni, hogy hova jár, és mik a tapasztalatai. Ha ilyen ajánlást nem kapsz senkitől, akkor pedig jöhet a böngészés az interneten.
Van elég sok barber shop Budapest területén, így az lehet jó taktika, ha több ilyen hely weboldalát is végig nézed. Legtöbb weboldalra raknak fel referenciamunkákat is, így ha ott megtetszik valamelyik munkájuk, akkor máris egyszerűbbé válik a választás.
Sőt, ebben az esetben nem is kell sokáig magyarázni a kiválasztott barbernak, hogy milyen hajat szeretnél, hiszen meg tudod mutatni a fotót.
Persze mielőtt önállóan döntenél az új frizuráról, jó, ha kikéred a választott borbély véleményét is arról, hogy az adott frizura neked jól állna-e, így már egészen biztosra tudsz menni!

Megosztás