Megoldás kényes problémára

Férfi problémák

A korai magömlés az egyik leggyakoribb szexuális diszfunkció, amely sok férfi életét befolyásolja. Sokféle módon kezelhető, és az alábbiakban bemutatok néhány lehetséges módszert:

1. Előjáték: Az előjáték hosszabb ideig tartása segíthet csökkenteni a korai magömlés esélyét. Az intenzív simogatás, csókolózás és más formák az előjáték során segíthetnek a test fokozatos felkészítésében.

2. Kegel-gyakorlatok: A Kegel-gyakorlatok a medencefenék izmainak megerősítését célozzák. Ez az izomcsoport felelős a magömlés kontrollálásáért. Az interneten találhatóak leírások és videók, amelyek bemutatják, hogyan végezhetők ezek a gyakorlatok.

3. Stop-start technika: Ez a technika arra épül, hogy a férfi közösülés közben észleli a magömlés közeledtét, majd megállítja a stimulációt. Amikor az izgatottság csökken, folytathatja a tevékenységet. Ez a módszer segít az önkontroll megtanulásában és az időtartam meghosszabbításában.

4. Squeeze technika: Ez a technika hasonló a stop-start technikához, de a férfi a pénisz alsó részét összeszorítja, amikor érzi, hogy a magömlés közeledik. Ez segít csökkenteni az ingerlés szintjét és lehetővé teszi a szexuális aktus folytatását.

5. Spricc-sprayk és krémek: Egyes sprayk és krémek helyi érzéstelenítő hatással rendelkeznek, amelyek csökkentik az érzékenységet a péniszben. Ezeket a termékeket az ejakuláció előtt alkalmazzák, és segíthetnek meghosszabbítani az időtartamot.

6. Gyógyszerek: Vannak olyan gyógyszerek, mint például Priligy 60mg korai magömlés ellen illetve a szelektív szerotonin-visszavétel-gátlók (SSRI-k), amelyek csökkenthetik a korai magömlés esélyét. Azonban ezeket a gyógyszereket csak orvos írhatja fel, és mellékhatásaik lehetnek, ezért fontos konzultálni egy szakemberrel.

Fontos megjegyezni, hogy minden ember más, és a kezelés hatékonysága eltérő lehet.

Megosztás