Műgyantás garázspadló

Műgyanta

Sokan nem burkoltatják le a garázs padlóját, mivel nem tartják azt fontosnak. Jó azonban tudni, hogy évek után sokan rájönnek, hogy a sima beton felület nem jó választás. Nem takarítható jól, porzik, sőt, az autóról télen lecsöpögő sós lé még ki is kezdheti a betont, így tönkre is mehet a beton felület.

Erre a problémára nyújthat megfelelő megoldást a műgyanta padlóburkolat.
Az epoxi gyanta vékonybevonat 2 rétegből áll, ami a felület esetleges egyenetlenségeit ugyan nem javítja, egyenlíti ki, viszont egy kifejezetten ellenálló, fugamentes, így jól takarítható felület alakítható ki belőle.
A kivitelezést a beton felület takarításával kell kezdeni, majd az alapozás következik. Ezt követően kerülhet rá 2 réteg műgyanta bevonat, a megfelelő száradási idők betartásával.
Így kialakul egy szép egyenletes felületünk, ami ellentétben a kerámia burkolólappal, teljesen összefüggő, fugamentes, így nagyon egyszerűen és hatékonyan tisztán tartható, sőt, még javítható is.
Másik műgyanta burkolat megoldás, az önterülő műgyanta vastagbevonat. Ez talán a leggyakoribb, ezt szokták általában garázsokban is alkalmazni. Magas fényű, sima felület keletkezik, ami egy plusz réteggel akár még mattítható is.

Megosztás